Dagbesteding  in Sneek en IJlst              

Dagbesteding Ontmoeting is een kleinschalige dagbesteding  voor nog thuiswonende ouderen die lijden aan Dementie (bijvoorbeeld Alzheimer).

De charme van deze dagbesteding is dat alle activiteiten in huiselijke sfeer plaatsvinden. Een gevarieerd programma, met veel aandacht voor geheugentraining, geestelijke ontspanning, creatief bezig zijn en beweging, waarbij gezelligheid centraal staat. Alle gasten worden met respect behandeld en er wordt een verantwoord activiteitenprogramma aangeboden, waardoor de mantelzorger met een gerust hart even de tijd voor zichzelf kan nemen. Daarnaast garanderen wij persoonlijke begeleiding met veel aandacht voor de gasten. De groep bestaat maximaal uit 6 gasten.

Bent u, of kent u, iemand die als gevolg van Dementie het moeilijk vindt om op een aangename manier de dag door te komen, dan is deze dagbesteding dé oplossing.
Iedere dag ontvangen wij onze gasten in een sfeervolle ruimte, waar men onder het genot van een vers kopje koffie of thee gezellig met elkaar kan praten, lachen en activiteiten ondernemen.


Door een unieke samenwerking met thuiszorg Zuidwest - Friesland, is het mogelijk de kosten voor de dagbesteding gedeeltelijk vergoed te krijgen, mits de gast over een geldige indicatie beschikt vastgesteld door het CIZ, informatie www.ciz.nl

Voor meer informatie,  

Hilda  Pruiksma
Dagbestedingscoach
De Strikel 10
8604VV Sneek
Tel.0515417562
Mob: 0645370528
dagbestedingontmoeting@gmail.com


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK